Bestuur

Het bestuur van Huurdersvereniging Bernisse bestaat uit drie bestuursleden. Onderstaand vindt u de namen van alle bestuursleden en hun functie.

Leni Manintveld

Leni Manintveld (1946) is een bekend gezicht in de zes kernen, geboren in Biert en ondertussen woonachtig in Zuidland. In haar vrije tijd borduurt Leni graag ook legt ze legpuzzels en stopt ze niet met puzzelen tot de doorloper sluitend is.

Ca. 15 jaar geleden is Leni betrokken geweest bij de oprichting van de toen nog Huurdersraad (nu de huurdersvereniging). Na een tussenpauze heeft Leni in 2011 de handschoen weer opgepakt en is ze zich in gaan zetten om het beste voor de huurders te bereiken. Betaalbare huurwoningen voor zowel jong als oud staan hoog op de prioriteiten lijst van Leni.

Arno Rosendaal

Arno Rosendaal (1989) maakt sinds 2015 deel uit van het bestuur van de Huurdersvereniging. Hij werkt bij een aannemer in de civiele sector en draagt daar het liefste bij aan de bouw en ontwikkeling van nieuwe waterkeringen. Arno woont in Simonshaven en gaat ervan uit dat hij niet zo snel zal vertrekken uit één van de zes kernen.

Een duurzaam woningaanbod en kwalitatief hoogwaardige woningen staan op de prioriteitenlijst van Arno. Hierbij vind hij participatie van de huurder van groot belang, samenwerking tussen huurder en woonstichting dient voor Arno hoog op de agenda te staan van alle betrokken partijen.

Arno is ook bestuurslid van IJsclub Nooitgedacht in Oudenhoorn, of het nu vriest of niet, je kan hem altijd aanspreken of bevragen over de werkzaamheden van de huurdersvereniging.

Adrie den Hartog

Adrie den Hartog (1954) maakt sinds 2020 deel uit van het bestuur. Naast haar brede interesse in de wereld van het huren is ze ook penningmeester en secretaris van de vereniging. Adrie is de spin in het web van de vertegenwoordiging. 

Sinds 2019 is Adrie met pensioen en geniet ze samen met haar man van de drie kinderen en de zes kleinkinderen. In haar vrije tijd besteed ze veel aandacht aan het opzoeken van de natuur, een wandeling in de Bernisse is geen uitzondering. Ondanks dat ze het Bernissegebied fantastisch vindt gaat ze ook graag met de caravan het land in. De fietsen gaan dan standaard mee om iedere dag wat kilometers weg te trappen.

Wonen in Zuidland typeert ze als, gemoedelijk, warm en ook praktisch. Winkels, natuur en sociale contacten allemaal op loopafstand.

Kom je Adrie tegen maak dan gerust een praatje. Voor vragen over de vereniging of over huurdersaangelegenheden kan je rekenen op een antwoord.